maanantai 13. helmikuuta 2017

Yksilötyö: Freestyle Motocross (FMX)


Freestyle motocross eli FMX on kehittynyt muunnelma motocross- urheilulajista. FMX:ssä tehdään muokatuilla motocross pyörillä hienoja temppuja ja liikkeitä ilmalennon aikana.

FMX harrastajalta vaaditään erittäin hyvää kuntoa, koska pyörä on todella painava ja sen liikuttamiseen tarvitaan voimaa. Ketteryyttä on hyvä myös olla temppuja varten.

Freestyle motocrossia voi harrastaa ympäri vuoden ja ympäristönä ovat hiekka- ja soramontut, pellolle tehdyt radat sekä näytösradat halleissa. Freestyle motocrossia voi harrastaa melkein kaikissa sääolosuhteissa.

Freestyle harrastajalla pitää olla kunnon varusteet esim. tukevat saappaat ja hyvä kypärä. Pyörässä ei ole mitään erillisiä turvavarusteita paitsi käsilukot, jotka pitävät kuljettajan kiinni pyörässä volttitempun aikana.

En löytänyt ohjelmapalveluyritystä, joka tätä lajia tarjoaa. En myöskään löytänyt lajille lajiliittoa/harrastajayhteisöä.



Aiheeseen liittyvä kuva


Aiheeseen liittyvä kuva



Tässä vielä lajin esittelyvideo :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...