keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Matkamessut 2017


Olimme matkamessuilla perjantaina 20.1.2017. Meidän kakkosluokan lisäksi oli mukana myös ykköset, aikuiset, opettajat ja osa kolmosluokkalaista.

Menin isäni kyydillä messuille, koska hänkin oli sinne tulossa, joten en tiedä miten matka meni muilla bussissa. Lähdimme iskän kanssa kohti messuja noin kahdeksan aikoihin aamulla ja matkalla veimme vielä pikkuveljeni kouluun. Matka sujui meillä hyvin ja mekin päädyimme pysähtymään Nurmijärvellä sijaitsevaan Myllykukkoon. Olimme Myllykukossa ennen muita, joten odotimme siellä hetken ja kun bussi sitten saapui, menin hakemaan lippujenjakajilta lipun, jotta pääsen messuille.
Kun oppilaat olivat tulleet ulos bussista otettiin yhteiskuva ja isäni tarjoitui ottamaan kuvan meistä, jotta kaikki pääsisivät kuvaan. 


Näytetään IMG_0679.JPG


Messuhallille saavuttiin iskän kanssa noin kymmeneltä. Ajoimme auton parkkihalliin ja menimme sitten messuhalliin. Olimme sisällä vähän ennen kymmentä, joten jouduimme hetken odottamaan, että matkamessun ovet avautuvat ja pääsemme sisään. Kun matkamessuhalliin pääsi sitten sisälle, iskä lähti viereiseen halliin, jossa oli pienet caravan messut ja minä jäin odottamaan muita luokkalaisia, jotta voin sitten heidän kanssa lähteä kiertelemään messuilla. 

Oma työni messuilla oli kuvien ottaminen ja katsominen miten muut luokkalaiset saa hommat tehtyä. Kuvia otin aika paljon, mutta en ollut ainoa kellä oli tämä tehtävä, joten oletan että hänelläkin jotain kuvia on. Muiden luokkalaisten hommia en pysty hirveästi arvioimaan, koska en kulkenut bussikuljetuksella, mutta uskon,  että varmasti kaikki meni hyvin ja luokkalaiset onnistuivat hyvin tehtävissään! :) 

Oma mielipiteeni messuista on positiivinen. Oli kiva kierrellä kavereiden kanssa ja nähdä eri maiden  työpaikka/työssäoppipaikka mahdollisuuksia ja saada lisää tietoa maista, jotka kiinnostavat. Ehkä kuitenkin tämä vuosi oli jollakin tapaa erilainen, koska viime vuonna olin ensimmäistä kertaa matkamessuilla ja kaikki oli niin uutta, upeaa ja hienoa ja nyt tänä vuonna tiesi jo mitä odottaa joten ei ollut sitä "uutuuden viehätystä". Mutta silti mielestäni erittäin hienoa, että koulu järjestää tälläisseen reissun matkamessuille joka vuosi ja odotan kuitenkin jo innolla ensi vuotta!

Seuraaville matkamessujen järjestäjille vinkiksi, että bussimatkoille voisi keksiä lisää ohjelmaa. Jotain kiinnostavaa ohjelmaa, missä porukka olisi hyvin mukana. En myöskään tajua miksi piti pitää tauko matkalla Hämeenlinnasta Helsinkiin? Matkaa täältä Helsinkiin on noin 100 km ja olemme jo mielestäni sen verran vanhoja, että meidän pitäisi kestää tunnin ajomatka ilman, että välillä tarvitsee pysähtyä vessaan tai ostamaan ruokaa. Mutta ensi vuoden matkanjärjestäjät saavat itse päättää pysähdytäänkö matkalla vai ei, ja jos järjestäjien mielestä on hyvä pysähtyä, niin kannattaa sitten pitää vaikka 15 min pysähdystauko, koska jos tauko on lyhyempi, kukaan ei kuitenkaan ole ajoissa bussissa.






Näytetään IMG_0734.JPG


Näytetään IMG_0758.JPG


Näytetään IMG_0760.JPG



Näytetään IMG_0761.JPG

Näytetään IMG_0693.JPG







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...