maanantai 30. toukokuuta 2016

Tietoa työpaikastani

1. Taustatietoja yrityksestä / organisaatiosta / järjestöstä: 
 Omistaja tai ylläpitäjä: Piia Parri (Rere Oy)
 Toimiala: Ravintola/Kahvilaravintola ja jäätelökioskit
 Perustamisvuosi: Nykyinen yhtiö otettu käyttöön vuonna 2005. (Rere Oy perustettu noin 1990-luvulla.)

2. Liikeidea ja toiminta-ajatus: 

Liikeideana on tarjota asiakkaille nopeasti hinta-laatusuhteeltaan hyvää ruokaa. Vähän niin kuin pikaruoan ja Á la carte ruoan "risteytys", jossa kahvilatoiminta on vahvasti mukana.
 

3. Yrityksen / organisaation / järjestön henkilökunta: koulutus, työkokemus. Mitä taitoja työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen? 

Yrityksen henkilökunta koostuu suurilta osin opiskelijoista ja kausityöntekijöistä. Yrityksessä on myös koulutukseltaan terveydenhoitaja ja ravintolakokki, joka on käynyt yritysjohtamisen erityisammattitutkinnon

Työntekijän täytyy hallita koulutuksen jälkeen asiakaspalvelutaidot, toiminta ongelmatilanteissa, sitoutuminen asiakaspalvelutyöhön ja jokaiseen asiakkaaseen. 


4. Ota selvää seuraavista asioista 

 Miten yritys / organisaatio / järjestö on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä seurataan? 
Yritykselle tärkeintä on asiakastyytyväisyys, tasalaatuisuus, kaikkien tuotteiden laadun on oltava hyvää. Ja tuotteiden valmistaminen pyritään opettamaan kaikille samalla tavalla. esim. jos asiakas on ostanut pannukakkua ja tulee parin viikon päästä toisen kerran ostamaan pannukakkua, niin hän tietää, että se on saman makuista kuin aikaisemminkin.

Kaikki asiakasreklamaatiot käsitellään ja mietitään, että olisiko niissä korjattavaa. Jos sattuu unohduksia ja väärinkäsityksiä, niin se pyritään aina hyvittämään asiakkaalle ja palvelemaan asiakas loppuun asti todella hyvin. 
Henkilökunnalle tiedotetaan asiat työnohessa, ryhmissä, aika ajoin henkilöstöpalavereissa.


5. Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan? 
Uusia työntekijöitä perehdytetään työtilanteissa kiireen keskellä.


6. Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista? 
Pitämällä työilmapiiri hyvänä, koulutus ja virkistäytymispäivien avulla, hyvällä fiiliksellä ja meiningillä. Yleensä kesän lopuksi on ollut virkistäytymispäivä esimerkiksi Särkänniemessä tai Linnanmäellä. 

Työhyvinvoinnin liikunnallista puolta on tuettu mm. tarjoamalla pidempiaikaisille työntekijöille ennaltaehkäisevää palvelua esim. hierontaa. 


7. Millainen on yrityksen imago (yrityskuva) ja miten sitä tuodaan esille?  
Iso annoskoko, iloinen ja hyvä palvelu + erittäin hyvä asiakaspalvelu, maisema, sijainti, hinta-laatusuhde.  







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...