Eli minä olen nyt neljättä vuotta töissä Mierolan Silta Cafessa ja suoritin ensimmäisen ammatillisen näyttönikin siellä nyt toukokuussa. Tuttua hommaa! :)
Miten asiakkaan ja työntekijän turvallisuus on huomioitu?
- Tiedän työpaikkani osoitteen ja osaan tehdä hätäilmoituksen hätänumeroon 112 ja opastaa esim. ambulanssin paikalle.
- Minulla on EA1-kortti, joten osaan tarvittaessa auttaa sairaskohtauksen saanutta asiakasta tai työntekijää.
- Tiedän missä työpaikallani sijaitsee ensiaputarvikkeet ja alkusammutusvälineet ja osaan myös käyttää niitä.
- Tiedän poistumistiet ja kokoontumispaikat vaaran uhatessa.
Noudatan perusturvallisuutta. Asioita jotka pitäisi "maalaisjärjelläkin" tajuta.
- En laita astioita liian korkealle pinoon (etteivät ne kaadu ja vahingoita jotakuta.)
- En laita tavaraa liian ylös riskialttiiseen paikkaan (ettei tavara tipu ja vahingoita työntekijää/asiakasta.)
- Jos huomaan että lattialle on tippunut ruokaa/lattia on märkä pyyhin lattian (että siihen ei liukastu.)
- Varoitan muita työntekijöitä jos jokin esine/tiski/pelti on kuuma (että työkaverini eivät polta itseään.)
- Jos näen työkaverini/asiakkaan tarvitsevan apua esim. jos on vanhempi asiakas kyseessä eikä saa itse kannettua tarjotinta pöytään niin minä autan. (Ettei asiakas vaan satuta itseään jos vaikka vahingossa tiputtaisi tarjottimen.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti