torstai 12. toukokuuta 2016

Angry Birds Go Snow!

Angry Birds Go Snow -tapahtuma on kaikenikäisille ihmisille järjestetty talviliikuntapäivä Kantolan tapahtumapuistossa.

Tapatuma alkoi aamusta ja loppui iltapäivällä. Tapahtumassa oli monia erilaisia pisteitä (lumikenkäilyä, pulkkamäkeä, hiihtoa jne.) Itse olin KickBike toimipisteellä. Tykkäsin tapahtumasta, oli taas erilainen koulupäivä ja sai uusia kokemuksia:)


Pukeutumiseni:

Pukeuduin mielestäni hyvin sään mukaan ja otin kotoa vähän varavaatteitakin laukkuuni mukaan. Tapahtumanjärjestäjiltä saimme vielä heijastinliivit. Rintanimikyltin muistin ottaa kotoa mukaan ja pidin sitä koko päivän tapahtuman ajan.


Esivalmistelut tehtäväpisteelläni:

Esivalmisteluita pisteellä missä olin sai tehdä aika paljon. Aamulla kun saavuin paikalle sain ohjeen, että koko rata siirretään toiseen paikkaa ja saisin kolata uuden radan. Ei muutakun lumikola käteen ja hommiin. Sain uuden radan melkein tehtyä kun oman pisteeni vastuuhenkilö tuli kertomaan että saammekin olla sillä pisteellä missä meidän piti alunperinkin olla. Vaihdoimme takaisin alkuperäiselle pisteelle ja aloin kolaamaan rataa leveämmäksi. Kun sain radan kolattua piti aloittaa suunnitella kuinka pitkä rata on ja onko leikkimieleistä kilpailua vai vaan vapaa muotoista potkuilua. Tämän jälkeen piti vielä sopia kellottaminen, hakea palkinnot ja sopia ruokailut eli hommaa riitti.


Asiakkaiden vastaanottaminen:

Kävelin radan lähellä ja kannustin ihmisiä kokeilemaan KickBike -potkuilua. Lasten kohdalla (riippuen lapsen iästä) talutin KickBike pyörää ja juoksin lapsen vieressä samalla kuin lapsi sai potkutella. Kyllä siinä hymy nousi itsellekin huulille, kun huomasi kuinka hauskaa lapsilla siinä oli ja tietenkin positiivisella asenteella olin mukana! :) Aikuisille annoin ohjeet miten pyörä toimii ja aikuisia ei sen koommin tarvinnut taluttaa. Puhelinta käytin, mutta vain ajanottoa varten.


Palaute: En kysynyt palautetta.


Etukäteen tutustuminen omaan pisteeseen:

Luin pari kertaa läpi oman tehtäväpisteen tehtävät fb-sivuille laitetuista materiaaleista. Eli kyllä tutustuin ja tiesin suunnilleen mitä piti tehdä kun sitten tapahtumaan paikan päälle saavuin.


Aktiivisuus:

Olin mielestäni aktiivinen koko tapahtuman ajan. Itselleni ei tullut missään kohtaa väsymystä tai tylsistymisen tunnetta. Arvostin iäkkäämpiä ihmisiä teitittelemällä ja otin rauhassa heidän kanssaan ilman mitään kiirettä.


Loppusiivous:

Siivosin omaa pistettäni loppuun asti ja sen jälkeen menin auttamaan muiden pisteille. Omalta pisteeltäni vein lumikolat, pehmolinnut ja pyörät pois.


Yhteistyö:

Yhteistyö toimipisteelläni sujui todella hyvin, vastuuhenkilöt olivat todella ihania ja luokkalaiseni kanssa ei ollut mitään ongelmaa, vaan kaikki sujui hyvin ja oli kivaa :)


Työajat:

Poistuin toimipisteeltäni pari kertaa, kun hain mehua ja kun kävin syömässä. Sovin työpisteeni vastuuhenkilön kanssa ruokailuaikataulun ja olin takaisin toimipisteellä sovitussa ajassa.


Oma-aloitteisuus:

Olin mielestäni oma-aloitteinen, jos huomasin että jotain puuttuu pisteeltäni, kävin hakemassa lisää. Tai jokin oli kaatunut, kävin korjaamassa ilman että siitä sanottiin jne. Muutenkin olen oma-aloitteinen omissa töissäni ja minulle on sanottukin siitä:)


Mitä opin?

En oikein osaa sanoa. Mielestäni en muuta kuin sen, että suunnitelmat saattaa muuttua pienessäkin ajassa eli opin sopeutumaan nopeasti uuteen tehtävään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...