keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Room Escape


Mistä pidit ja mikä oli hyvää?

Room Escapessa pidin eniten teemastamme, joka oli halloween. Teema toi mukanaan jännitystä ja kauhua. Meillä ohjelmapalvelun tuottajilla oli mukavaa tehdä tämä ja saimme mukavaa palautetta.


 Mitä kehitettävää?

Olisimme voineet käyttää suunnittelu aikamme tehokkaammin. Myös rekvisiittaa oli aika vähän, koska koululta ei paljon meidän teemaan mitään löytynyt ja muun rekvisiitan unohdimme kotia. Eli rekvisiitan etsimisessä voisi käyttää enemmän aikaa seuraavalla kerralla. Muuten onnistuimme hyvin ja pidimme kaikki lopputuloksesta.


Miten suunnittelu sujui?

Niin kuin jo aikaisemmin sanoin, aikamme jonka me saimme suunnitteluun olisi pitänyt käyttää tehokkaammin. Paljon oli suunnitelmia, mutta valitettavasti joitakin suunnitelmiamme ei toteutettu ajan puutteen takia. Muuten suunnittelu onnistui todella hyvin. Oli paljon hyviä ideoita kaikilla ryhmäläisillä ja kaikkien mielipiteet otettiin huomioon. Teimme myös PowerPoint esityksen tarkasta suunnitelmastamme.


Mitä opit tapahtumien / ohj. palveluien tekemisestä / suunnittelusta?

Opin suunnittelemaan ohjelmapalvelun pienessä ajassa. Opin myös sen, että heti kun aletaan suunnittelemaan kannattaa aloittaa hommat heti eikä laiskotella. Myös kaikki materiaali ja palveluun tarvittavat rekvisiitat kannattaa olla ajoissa hankittuna, ettei tule kiire.


Millaista palautetta asiakkaat antoivat?

Saimme ainoastaan hyvää palautetta, ohjelmapalvelua kehutiin kovasti ja asiakkaat pitivät. Emme saaneet kritiikkiä.




Alla kuva yhdestä tehtävästämme, jossa oli tarkoitus koota palapeli.



1 kommentti:

  1. Hienosti hoiditte tapahtuman, vaikka suunnitteluaikaa ei ollutkaan paljon. Ryhmänne työnjako toimi myös hyvin. Työnjaon toimivuus on erittäin tärkeää tapahtumien onnistumiseksi. Olet myös hyvin pohtinut kirjoituksessasi, mikä tapahtumassanne oli hyvää ja missä on kehitettävää. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

    VastaaPoista

3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...