keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Baarityössäopin ekan viikon fiiliksiä uudessa paikassa!!

Niin kuin viimeksi tänne kirjoitinkin, nii vaihdoin siis työssäoppipaikkaa. Olen nyt kunnon yökerhossa, Nightlifessä, joka on Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevan Cumulus hotellin yhteydessä.

Kun olin ollut viimeisen päiväni fiftarilla, ryhdyin heti samana iltana toimeen ja laitoin Nightlifen päällikölle viestiä. Saatiin sitten jo heti samalle illalle tapaaminen sovittua ja työt alkoi siitä parin päivän päästä. Kun menin illalla tapaamiseen huomasin jo silloin, kuinka rentoa ja mukavaa porukkaa siellä on. Keskustelun jälkeen oli niin hyvä fiilis, kun odotin innolla jo tulevia työpäiviä ja työporukkaan tutustumista. 

Jännitin ekaa työyötä tosi paljon, että jos en osaakkaan tai olenkin ihan surkea tai musta ei tykätä siellä. Jännitin kuitenkin ihan turhaan, koska henkilökunta otti mut siellä tosi hyvin vastaan ja sanoivat mulle, että he eivät tietenkään odota multa heti mitään ammattilaistasoa näissä hommissa. Ensimmäinen yö töissä siis sujui todella mukavasti, enkä enää parin tunnin jälkeen niin paljon jännittänyt. Jännityksen helpottamista auttoi sekin, kun poikaystäväni oli siellä koko yön. Välillä tilasi juomia, kuulemma ihan vaan sen takia, että saisin harjoitusta..
Kuitenkin ekasta yöstä jäi itelle tosi hyvä fiilis ja innolla odotin jo seuraavaa työyötä. 

Seuraavat yöt ovat olleet yhtä mahtavia, välillä on paljon asiakkaita, välillä vähän vähemmän. Mutta aina siellä on yhtä kivaa. En ole ollut vielä viikonloppua töissä, joten viikonloppu kiireestä en tiedä vielä mitään, mutta eiköhän sekin tule koettua. Tykkään tosi paljon siitä, kun työntekijät antavat mun itse tehdä juomia ja auttavat vasta sitten tarvittaessa. Kerrankin saan tehdä heti jotain ite, eikä tarvitse katsoa vierestä. 

Nyt olen ollut siellä viikon töissä ja olen NIIN iloinen, että vaihdoin paikkaa ja että paikan vaihto onnistui näin nopeasti. Lähinnä vaan harmittaa, kun "tuhlasin" fiftarissa viikon topiajasta, mutta sille nyt ei voi enää mitään. En vaan voisi olla tyytyväisempi paikka valintaani! Työporukka aivan mahtava ja työ siellä super kivaa ja olen ihan varma, että tulevaisuudessa olen joskus baarissa töissä.

Työaikani siellä on 22.30 - 04.30, eli yötyötä ihan kokonaan. Se ei kuitenkaan yhtään haittaa, koska valvominen onnistuu multa hyvin. Untakin saan ihan tarpeeksi, kun menen nukkumaan aamulla viiden kuuden välillä ja herään päivällä joskus kolmen neljän välillä. 

Tässä nyt kuitenkin tuli "vähän" kerrottua ekan viikon fiiliksiä. Tällä hetkellä istun kotona keittiön pöydän ääressä syöden päärynää, kello puoli kuusi aamulla, että nyt ois varmaan hyvä aika mennä nukkumaan. Öitä :) 


1 kommentti:

  1. Hienoa, että olet noin tyytyväinen paikkavalintaasi. Siellä aika kuluu varmasti aivan siivillä :)

    VastaaPoista

3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...