torstai 10. toukokuuta 2018

3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä


Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin.

Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerrossiivous vuoroni. Olin kerroksilla kaksi päivää ja kyllä  niiden päivien jälkeen miettii ihan eritavalla kerrossiivoojien työtä. Huoneet eivät tule puhtaaksi sormia napsauttamalla. Oli kuitenkin kiva nähdä millaista työtä se on ja opin myös huoneita paljon paremmin, kun niissä liikuin.
Muut päivät tuolla viikolla olin respassa ja tein normaaleja respan hommia. Tein varauksia jo enemmän omatoimisesti koneelle ja chekkasin ihmisiä sisään ja chekkasin ulos. Hommat alkaa selkeästi sujumaan!

Neljännellä viikolla oli myös kerrossiivous vuoroja ja silloin myös suoritin kerrossiivousnäytön. Siivosin siis huoneen alusta loppuun ja arvosanaksi siitä minulle annettiin 3. Siivousvuorot sujui minulta oikein hyvin, vaikka pikkutarkat silmäni välillä häiritsi kun nopeasti piti yrittää siivota...
Muuten olin respassa ja tein paljon varauksia hotellille ja myös äitienpäivän kattauksiin. Olen jo kehittynyt niin paljon ja osaan tehdä itsenäisesti todella paljon respan asioita.
Check in / out`in hoidan jo helposti itsenäisesti ja paljon muita asioita.

Viidennellä viikolla minulla oli pari iltavuoroa ja että oli mahtavaa saada kerrankin nukkua pitkään! Nämä 5.30 aamuherätykset ovat edelleen todella vaikeita minulle, eikä niihin niin vain totu.
Mutta siis tuon viikon olin kokonaan respassa ja tein perus respan hommia. Hyvin sujuu! :)

Olen joka viikko auttanut myös muita, jos joku on apua tarvinnut. Kokousemäntää olen auttanut aika usein järjestämään kahvituksia ja viemään kastamisia kongressisaliin. Myös tarjoilijoita aina välillä.

Tässä vähän kuvia viime viikoista.










3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...