maanantai 27. maaliskuuta 2017

Matkatoimistot



Matkatoimisto Matkapojat

Matkapojat Oy on Tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976 ja Matkapojat on Suomen suurin lähialue- ja laivamatkojen myyjä ja matkanjärjestäjä.
Matkatoimisto Matkapojat tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita matkapalveluita jo 35 vuoden kokemuksella. Muunmuassa: risteilyitä, kaupunkilomia, kiertomatkoja, riemulomia, teemamatkoja ja spa-lomia. Matkapojilla on ympäri Suomea toimipisteitä, niitä löytyy Helsingistä, Jyväskylästä, Kotkasta, Kouvolasta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Mikkelistä, Porista, Raumalta, Tampereelta, Seinäjoelta, Vaasasta ja Turun Viking Linen terminaalista.



Läntisen Välimeren risteily Roomasta 8pv

Costa Pacifica 

Pacifica on yksi Costan suurimmista laivoista. Alus on lähes 300 m pitkä, pystyy kuljettamaan 3780 matkustajaa ja aluksessa on 17 kerrosta. Matkassa on mukana suomalainen matkanjohtaja.

- Costa Pacifica on all inclusive risteily.

- Lähtö aikataulu on Helsinki - Rooma klo 07.50 - 10.15 ja paluu aikataulu on Rooma - Helsinki klo 18.40 - 23.00- Lennot on Finnairin koneella.

- Risteilyreitti on Rooma (Civitavecchia) - Savona - Marseilles - Barcelona - Valencia - Sardinia -
Rooma (Civitavecchia)

- 2 aikuista ja 7 yötä Costa Pacificassa (kahden hengen huone ikkunahytillä) maksaa 3798 €

- Joka päivä ruokailu tapahtuu laivassa sisältyen hintaan.

- Laivan teemana on musiikki ja se näkyy niin sisustuksessa, kuin viihdetarjonnassakin. Laivalla on myös mahdollista päästä levyttämään itse aluksen omaan äänitysstudioon.

- Aktiviteettejä löytyy laivasta monia. Mm. formula 1-simulaattori, valtava Samsara Spa, uima-allaskannennella sijaitseva pitkä vesiliukumäki, Coffee & Chocolate Bar ja aluksen upea disco, jossa on mahdollista tanssia aamuun asti.


Hintaan 3798 € sisältyy:
- lennot
- majoitus laivassa
- 8 päivän risteily
- all inclusive palvelu laivassa (sisältää: kaikki ateriat, virvoitus-  ja alkoholijuomat)
- Rooman kaupunkikierros
- bussikuljetukset (suomenkielinen paikallisopas mukana)
- laivayhtiön suomenkielisen matkanjohtajan palvelut koko risteilyn ajan.



Discothek Costa Pacifica











Matkatoimisto Travellink


Travellinkilta varaa helposti edulliset lennot, hotellit, lento+hotellimatkat ja vuokra-autot lomalle. Travellink tarjoaa matkoja joka puolelle maailmaan ja vertaa 440 lentoyhtiön ja 550 000 hotellin hintoja.



Kanarian saarilla hotellissa 7 yötä

Majoitus tapahtuu viiden tähden hotellissa Radisson Blu Resortissa.

Radisson Blu Resort on viiden tähden hotelli Gran Canarialla. Huoneita hotellissa on 189 ja jokaisessa huoneessa on ilmastointi, minibaari, televisio, ilmainen internetyhteys, parveke, satelliittikanavat, kylpyamme, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain. Hotellissa on myös hieno kylpylä, jossa on mahdollista saada kasvo- ja vartalohoitoja ja hierontapalveluita, Hotellilla on myös ulkotenniskenttä ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntosali.

- 4 aikuista ja 1 lapsi, koska raja menee 11v.

- Hinta yhdeltä aikuiselta 2 100,30 € sisältää lennot ja hotellin! Eli yhteensä matka (lennot ja hotelli) tulee maksamaan 10 398,48 € neljältä aikuiselta ja yhdeltä lapselta.

- Hotelliaamiainen kuuluu hintaan. Muuten ruokailut tapahtuu hotellin kahdessa omassa ravintolassa (ei kuulu hintaan!)

- Lennot Air Europa lentoyhtiöllä.
Lähtö matkareitti on Helsinki - Amsterdam - Madrid - Las Palmas, (Gran Canaria)
Paluu matkareitti on Las Palmas - Madrid - Amsterdam - Helsinki

- Aktiviteettejä löytyy ihan hotellin lähistöltä, mm. Puerto Rico huvivenesatama ja Angry Birds Activity Park. Myös vähän pidemmän matkan päässä hotellista on upeita aktiviteettejä mm. kiertoajelu Excursion to Las Palmas de Gran Canaria, joka maksaa aikuiselta 25.00 € ja lapselta 15.00 €. Ja toinen aktiviteetti on vesillä Dolphin tour ja se maksaa aikuiselta 32.00€ ja lapselta 17.00
€.















3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...