tiistai 29. syyskuuta 2015

Hämeenlinnan pyöräilytapahtuma.

Arvio tapahtumasta:

Mielestäni tapahtuma oli hyvällä paikalla, keskellä kaupunkia. Mainostamista tapahtumasta olisi saanut olla enemmän, koska ihmisiä tapahtumassa ei ollut paljoa. Ihmisiä olisi luultavasti ollut enemmän, jos mainostaminen olisi aloitettu aikaisemmin. Tapahtuman ajankohta oli tiistai 22.9. Ja tapahtuma alkoi klo.15. Tapahtuma olisi voinut olla viikonloppuna, asiakkaita on yleensä liikkeellä silloin enemmän.


Itse olin kaverini kanssa heijastin pajalla ja kyllä siinä ihmisiä oli koko ajan. Huono puoli heijastinpajalla oli se, että kuvioleimasimet olivat todella jäykkiä ja kaikki lapset eivät pystyneet painamaan kuvioita. Muuten tapahtuma oli mukava, itse tekisin muutoksia markkinoinnissa ja tapahtuman ajankohdan suunnittelussa.
Alla kuvia heijastintyöpaja pisteestä:)







tiistai 22. syyskuuta 2015

Visit Finland tutuksi:)

1. Kiinassa järjestetään 8-16.5.2016 Visit Finland workshop. Tapahtuman tarkoituksena on kierros viidessä eri Kiinan kaupungissa. Kierroksen aikana on seminaareja ja workshop.

2. Matkailusilmä on Visit Finlandin oma asiakaslehti ja lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

3. Visit Finlandilla on edustajia Iso-Britanniassa, Japanissa, Kiinassa, Iltaliassa, Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Beneluxessa, USA:ssa, Venäjällä ja Ukrainassa.

4. Visit Finlandin ydintehtävät ovat lyhennettynä matkailullisen Suomi-kuvan kehitäminen maailmalla, markkinatiedon hankinta ja analysointi matkailuelinkeinon tarpeisiin ja laadukkaan tuotekehityksen ja tuotteistamisen edistäminen.

5. Visit Finlandin sosiaalisen median kanavat ovat valittu kanavien käytäjien määrän mukaan. Tässä joitain linkkejä Visit Finlandin sosiaalisen median kanavoihin. https://www.facebook.com/visitfinlandhttps://instagram.com/ourfinland,
https://mobile.twitter.com/OurFinland, http://vk.com/visitfinland

6. visitfinland.com on verkkolehtimäinen sivusto, joka koostuu Suomen tunnetuimpien matkailuhelmien liittyvistä artikkeleistä. Sivuston saa käännettyä yhdeksälle eri kielelle: englanti, kiina, japani, ranska, italia, saksa, ruotsi, espanja ja venäjä. Sivuston päätavoite on olla inspiraation lähde matkailijoille.

7.-

8.-

9. Vuoden 2015 Visit Finlandin imagomediamatkat ovat: Nordic bloggers experience, Lapp dance-Urban Finnish culture from south to north, Sibelius 150, White nights ja The land of 188,00 lakes.

10.-

11. 2015-2018 Visit Finlandin stragedian tavoitteet ovat matkailun elinkeinopoliittisen aseman vahvistaminen, lisääntyä Suomen tunnettavuus houkuttelevana matkailumaana valituissa kohteissa valituilla markkinoilla, PK-yritysten kansainvälistyminen, alueellisen yhteistyön tehostuminen, vahva imago Suomessa valituilla markkinoilla ulkomailla, parantaa asiantuntemusta, verkkoutuminen ja ensisijainen tavoite on matkailutulojen kasvaminen.

12.-

13.-

14. Yöpyjistä suomessa oli eniten lisääntynyt kiinalaisten yöpyjien määrä (40,4%) ja vähentynyt oli eniten venäläisten määrä (-42,4%).

15. Markkinointiteemat ovat wild & free, jossa on mahdollisuus päästä lähemmäs luontoa ja eläimiä. Esim. erilaiset safarit, melonta- ja venematkat.
Silence Place on teema, jossa on aikaa rauhoittua ja rentoutua vaikka kaupungissa. Esim. mökkilomat ja saunomiset. Cultur Beat on enemmän Suomen kulttuuriin liittyvää. Esim. metallimusiikki, festarit ja suomalainen ruoka.

Suomi on jaettu neljään eri matkailun alueeseen: Helsinki, Lappi, Järvi-Suomi, Rannikko- ja saaristoalueet.

16.  ITB Berlin on maailman johtava matkailualan tapahtuma.


17.-

3 & 4 & 5 viikko Petäyksessä

Olen ollut Petäyksessä nyt yhteensä 5 viikkoa ja aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin. Kolmannella viikolla oli ensimmäiset kerr...